mandag 30. september 2013

Høst gave!

Hei alle sammen, nå som det er høst begynner det å bli både mørkere og kaldere om kveldene. Det er denne tiden  det er deilig og krype inn i et varmt teppe, drikke te eller kakao og seg på en herlig film. Det er da alle de fine fargene på løvtrær viser seg før de faller ned på bakken og blir dekket av snø. Men nå den siste dagen i september så er det en del sykdom som går, og det betyr kanskje at det er noen som trenger litt ekstra. Her har jeg en oppskrift på hvordan du kan muntre opp hverdagen til en venn, eller et familie medlem. Vedkommende trenger heller ikke å være syk, kanskje bare du vill gi han/hun en liten oppmuntring eller en du bare vil vise at du er glad i. Her får du også brukt litt kunstneriske evner og du trenger ikke å være kjempe god i kunst og håndverk  for å klare dette her. Dette klarer de fleste.


1.Det du trenger er en liten boks, saks, eventuelt pen, teip, lim og noen gamle blad du ikke bruker mer også trenger du blanko (det ser du ikke på dette bildet her).

2. Først klipper du ut noen biter helt "random".  Det er kult hvis fargene er tenkt litt gjennom her har jeg brukt svart, hvit og litt blått.

3. Etter dette limer du papirbitene på esken.

 
4. Så tar du teip på kantene og klemmer de sammen.

5. Hvis du vill kan du ta blanko på alle hjørnene til esken, da blir det stilig.


Til slutt kan du legge oppi en liten ting for eksempel teposer og en  lapp. Og der har du en liten  gave til e du er glad i.

Håper dere er friske? <3

2 kommentarer: