lørdag 26. juli 2014

Sarasota strandliv

Vi hadde kommet til vårt siste sted og skulle være der i en uke, vi skulle sole oss og bade. Altså nyte ferien med sommer, sol, sand, strand, vann og varme. Det var helt herlig og vi fikk jobba en del med brunfargen. Jeg er ikke lenger like hvit som før ;)


 
Leiligheten vi sov i var egentlig veldig fin, vi hadde to bad med dusj og badekar en dobbeltseng, to enkeltsenger, men en måtte sove på sofaen og der lå enten jeg eller lillebroren min. Det gikk veldig bra og var ikke noe dårligere enn en vanlig seng, nesten bedre, kanskje.

Her var utsikten fra rommet vårt, det er myggnetting foran.



Første gangen vi skulle ta oss en tur til stranda begynte det å pøse ned. Pappa og jeg hadde gått helt bort fra hotellet til den andre delen av familien som satt på stranda. Og akkurat da vi skulle sette oss ned regnet det som bare sted, så alle som satt der fra før av løp i vill fart bort for å søke ly. Det tok heldigvis ikke lang tid før det sluttet og vi fikk bada litt på bassenget. Alle de andre dagene var det strålende sol.




 Her ser du at det var rødt flagg, da var det mange bølger i vannet. Det var nesten litt som å ta bølgen i fritidsparken. Det var bare de første dagene dette flagget var oppe, resten var det grønt. Det er forresten bildet av huset til badevakten.



Så ble igjen søndag og vi reiste igjen til kirken denne gangen i Sarasota.


Vanligvis har vi kosekveld med familien i helgene, men her var det flere ganger vi satt i deilige sofaer mens vi så på film og spiste middag.

                                                              Hvordan går det med deg?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar